Tietoja minusta

Olen 29-vuotias kolmen lapsen äiti ja elän yksinkertaista elämää maaseudulla. Nautin erilaisista käsitöistä, nikkaroinnista ja puuhailusta puutarhassa.

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Syksy toi... Käsityövimman!

Viimeaikoina minua on viehättänyt kirjominen. Ja ompelu. Ja neulominen. Ja myös virkkaus ja koukkuaminen.. Huhhuh, taas on jo kädet kipeänä, mutta paljon en ole saanut aikaan, kun projektit ovat sen verran isoja, ettei niitä hetkessä tehdäkään!

Tässä kuitenkin joitain valmiita tuotoksia. Pääosassa neulatyyny, jonka inspiraation lähteenä oli äitini vanha lasipurkki. Sillä ei koskaan ole ollut kantta, ainakin jos minulta kysytään, niin päätin tehdä sille sellaisen. Purkki voisi toimia kirjonnan ohella vaikka roskakippona villeille langanpätkille.

Neulatyyny on myös koristeltu kirjailuin, ja vieläpä minulle ihan uudella tavalla. Kun seuraavan kerran maalan langalla, on tämä tyyny minulle samalla muistutuksena uudesta kirjontamallista.





Lopuksi vielä tämmöinen valmistunut ikuisuusprojekti. Kaikki alkoi valtavasta punaisesta reikäisestä yöpaidasta, joka oli kuin tarkoitettu viettämään seuraavan elämänsä mattona. Sitten halusin siihen jotain muuta väriä ja sitä varten löytyikin jonkin ajan päästä kulahtanut t-paita. Sitten kude loppui ja jouduin ostamaan kierrätyskeskuksesta valkoisen t-paidan, kun ei kotoa löytynyt. Lopulta siihen päätyi vielä yksi punainen t-paita ja hupsheijjaa, niin oli söpö pikkumatto syntynyt. Joka aamu sängystä noustuani upotan varpaat maton koloihin, ja saan sen pirteästä väristä energiaa koko päiväksi :)

Malli on kauhavan kangasaitan Asteri-matto. Latauslinkki (pdf)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti