Tietoja minusta

Olen 29-vuotias kolmen lapsen äiti ja elän yksinkertaista elämää maaseudulla. Nautin erilaisista käsitöistä, nikkaroinnista ja puuhailusta puutarhassa.

lauantai 28. tammikuuta 2012

Neuleherkkuja ja kissan villapaita


Ylhäällä siis väkertämiäni leivoksia. Onhan näitä jo nähty milloin missäkin blogissa ja artikkelissa. Niin sitten täälläkin. :) Molemmat cupcaket on muuten kokonaan virkattu, mutta toiseen on vain vuoka neulottu. Toisessa on myös osin kirjovirkkaamalla tehty kuorrute ja muutamin pistoin siroteltu "strösseleitä".

Alhaalla onkin sitten erilaisten kissakotisivujen innoittama villapaita. Ohjeen kaappasin täältä sitä hieman muunnellen. Veetin villapaita nimittäin on vain sileää neuletta resoreita lukuunottamatta. 

Ja tässä vaiheessa tiedän, kuinka paljon näitä kissojen vaatteita kritisoidaan, mutta otin riskin, ja pistin sen vieläpä tänne näytille. Veeti ei nimittäin kammoksu paitaa millään lailla, kuten kuvista näkyy, vaikka mitään todellista käyttöähän sille ei ole löytynyt. Herra istuu edelleen vain kuistin oven sisäpuolella, eikä astu tassullaankaan pihan puolelle. Kai se olisi sukkien paikka tässä vaiheessa? Juu ei, huono vitsi, niitä en suostu Veetille pukemaan, eikä varmaan suostuisi Veetikään. :)



Veeti katselee kuistilta lintuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti