Tietoja minusta

Olen 29-vuotias kolmen lapsen äiti ja elän yksinkertaista elämää maaseudulla. Nautin erilaisista käsitöistä, nikkaroinnista ja puuhailusta puutarhassa.

tiistai 24. tammikuuta 2012

Kudontaa

Nyt kun koulu on aloitettu ja kangaspuitten äärellä siis aherrettu, niin ei ole ollut aikaa päivittää blogia ollenkaan. Tai jaksamista, kun kouluun on mennyt kaikki energia, vaikka välillä tuntuu, että ihanien ihmisten ansiosta sitä on tullut lisääkin! Tässä kuitenkin muutama kuva tehdyistä töistä:


Yllä naapurini lampaan ja kanin villoista tehty viltti. Sidos on välilangallinen kanava, lankoina siis Sadnesgarnin Fritidslanka ja naapurin villoista kehrätty lanka. Viltti huovutettiin kutomisen jälkeen, ja se kutistui lähes 40%. Kissani Veeti kuvausrekvisiittana.



Tässäpä sitten elämäni ihka ensimmäinen ja itse kutomani matto. Se on kudottu kokonaan kaksinkertaisella räsykuteella, siksi pinnasta tuli niin kivan eläväinen. Pituutta matolla on 2,8 metriä, ja raidoitus jatkuu samana läpi maton. Sidos palttina, päissä muutama kalalanka, joka tekee siisteyttä reunaan.


Tässä on nyt semmoinen videonauhakokeilu, tai pöytätablettejahan näistä pitäisi tulla. Parempia kuvia ja valmiista töistä laittelen sitten kun taas jaksan ja saan valmiiksi. Kangas näyttää olevan hiukan kaarella, koska loimi on löysällä, eli näyttää vaan että reuna on kaareva. VHS-nauhan kaverina on turkoosi paperinaru Lappajärven värjäämöltä, sidos yhdistetty palttina ja toimikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti