Tietoja minusta

Olen 29-vuotias kolmen lapsen äiti ja elän yksinkertaista elämää maaseudulla. Nautin erilaisista käsitöistä, nikkaroinnista ja puuhailusta puutarhassa.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Silityshelmet ei ole vain lasten juttu!

Olen pienenä tyttönä tehnyt paljon kaikenlaisia juttuja silityshelmistä ja minulle on jäänyt niitä vielä jäljellekin jonkun verran. Yhden lisäpakkauksen ostettuani aloitin jännittävän työn, ja valmistui possu sekä kana!

Varoituksen sanana voin kertoa, että possun tekeminen onnistui hyvin, kun käytin laadukkaita helmiä, eli Hamaa ja olin maltillinen silittämisessä. Liitokset ei vain mahdu kohdilleen jos silittää helmet liian litteiksi. Sen huomasin hyvin kanan kohdalla, helmet eivät sulaneet kunnolla yhteen, kun käytin jotain vanhoja halpishelmiä ja sen vuoksi jouduin silittämään enemmän. Possuun kului arviolta 1300 helmeä, joten ei kannata ihan vähillä varastoilla alkaa tekemään mitään kovin isoa. Tämä possukin on sinänsä pieni, mutta pinta-alaa sillä on paljon.

Mutta lopputulos on silti suloinen, vaikka vähän jouduin paikkailemaan! :)

Possun jalat hetki ennen silitystä.




Ja siis nämä hahmot ovat Minecraftin innoittamia, eli ihan kotieläimiä tietokonepelistä. Ihania otuksia, ja oli helppo tehdä kun hahmon yksi "pikseli" on työssä yksi helmi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti